La persoana I

Descopăr, cresc şi câştig experienţă în marketing şi comunicare. În activitatea mea zilnică sunt prietenă bună cu social media şi cu mediul online în general.  Şi prietenia asta dă rezultate.  🙂

 Ultimii 2 ani (2010-2011) i-am acordat pentru masterul Politică Europeană și Românească al Facultății de Științe Politice din Universitatea București. Am terminat în aceeași facultate Știinte Politice în limba franceză..deci da, mă pasionează politica și domeniile conexe politicii. Îmi manifest un interes aparte pentru  strategiile de comunicare politică, pentru analiza de discurs, dar și pentru funcționarea instituțiilor europene. Cu toate acestea, nu sunt (încă) implicată în politică.

   Am participat și colaborat cu asociații și organizații în activități de voluntariat și am  căpătat experiență în mediul ONG. Totuși, ca activități profesionale am descoperit PR-ul cu plăcere, iar perfecționarea în acest domeniu a devenit o prioritate. Am interacționat în acest drum cu Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și cu Asociația Young Professionals Club.

   Țin mult la pasiunile mele, dintre care cea declarată oficial este dansul popular românesc. Pentru asta, activez cu drag în cadrul Ansamblului Cununa Carpaților de la Centrul Cultural Tinerimea Română și în Ansamblul Doina Bucureștiului al Fundației pentru Tineret București.

Pentru că timpul e limitat mă găsiți mai des pe:  Twitter și  Facebook

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s