Cum a fost “Cea mai mare oră de sport”, ediţia 2012

Sâmbătă, 23 iunie, pe o căldură cum demult nu s-a mai văzut, a avut loc ediţia a II-a a celei mai mari ore de sport, inclusă în programul Mişcarea face bine

Îmi vine greu să exprim în cifre ce s-a întâmplat la eveniment, dar cel mai important este că oameni de la ediţia trecută au revenit pentru că le-a plăcut şi persoane noi au înţeles utilitatea mişcării şi au răspuns prezent.

Nu pot să trec cu vederea nici participarea bloggerilor care au pus vorbele în practică şi au venit sâmbătă în Parcul Lumea Copiilor. Au pus osul sau mai bine zis muşchiul la treabă.  🙂 Şi ce mai bicicletă li s-a oferit la tombolă…

Am surprins câteva imagini la eveniment, dar vă spun sigur că sunt o mică parte a orelor de fitness, aerobic, zumba, cycling care au avut loc. Mai multe poze pe pagina de Facebook SmartAtletic.

Nu aş putea încheia fără să felicit toţi organizatorii, în special echipa SmartAtletic pentru implicarea şi promtitudinea cu care au coordonat tot ce s-a întâmplat în maratonul celor 12 ore de mişcare – Cea mai mare ora de sport!

Advertisements

2 thoughts on “Cum a fost “Cea mai mare oră de sport”, ediţia 2012

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s