De ce ar trebui să câştige naturaleţea

Capitolul calităţi vs. defecte e intens disputat, iar eu cred că cel mai bun răspuns ar fi acela care susţine că orice calitate se poate transforma în defect şi invers. Contează foarte mult să fii omul potrivit, la locul potrivit. Asta tot în spiritul de a-ţi pune cât mai mult calităţile în valoare.

toamnaUite aşa şi campania asta, #blogjuan, a încercat să aducă în prim plan bloggeri romantici si amuzanţi. Romantic şi amuzant sunt de altfel două concepte contrare şi nicidecum contradictorii. Şi dacă e să o iau după multe din fetele pe care le-am auzit vorbind despre asta, cel mai bine ar fi ca ele să se încrucişeze şi să dea reteţa perfectă în a cuceri şi a ţine aproape o fată.

Nu fac parte din juriu, dar mi-a fost aproape campania Danone Cremosso  şi tocmai de aceea scriu acest articol. Nu mi se pare mai cool, nici să fii amuzant, nici să fii romantic. Totuşi,  din inerţie,  am senzaţia că a fi amuzant e asociat cu a putea pune zâmbetul pe buze celuilalt în aproape orice context şi a fi romantic, cu trăiri siropoase şi pline de trandafiri roşii.

Trăim într-o lume în care a fi sensibil e o slăbiciune şi probabil de aceea cele mai multe şi cei mai mulţi preferă să nu “se mândrească” cu asta. Nu cred că a avea simţul umorului te face mai puternic. Dacă îl ai, îţi dă doar o pârgie să treci mai vesel peste ceea ce ţi se întâmplă.

Caut doar să spun că nimic nu te face mai special, decât a fi natural în faţa persoanelor pe care le întâlneşti. Mă întreb câţi oameni decid să facă asta şi în online.  Cât despre #blogjuan, un joc frumos de a face subiectivitatea obiectivă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s