La Masca – Acul Cumetrei Gurton

Îmi doream de mult timp să ajung la Teatru Masca, iar norocul mi-a surâs într-un concurs pe blogul lui Valentin Bosioc. Aşa am avut ocazia să ajung la piesa – musical Acul Cumetrei Gurton. O piesă a cărei intrigă poate stârni râsul oricui, dar din a cărei acţiune poţi desprinde multe “pilde”.

acul cumetrei gurtonNu am decât să-ţi recomand să ajungi acolo pentru  a experimenta o trăire nemaiîntâlnită în alt teatru. Fără a-ţi dezvălui prea mult din piesă, pot spune că au fost momente în care  m-am speriat, în care am râs copios, în care am analizat un joc pus la punct în cel mai mic detaliu, în care am ascultat voci şi muzică de nota 10 şi nu în ultimul rând momente în care m-am simţit şi eu parte din piesa.

Coincidenţa a făcut să am locul exact deasupra intrării principale în scenă (în caz că nu ai ajuns, vei înţelege când o să fii acolo) şi asta m-a făcut să simt parcă şi mai intens piesa. Am admirat locul si talentul tuturor actorilor, mi-au plăcut mult fetele şi băieţii din rolurile secundare care au dansat si jucat impecabil.

Recunosc, e simpla părere a unui spectator.  Dar când m-am ridicat să plec, cu un zâmbet larg pe faţă, o voce a teatrului mi-a amintit că rămân prieten al teatrului Masca.

Sper să revin cât mai des la Masca..pentru că merită ;).

P.S:  Am descoperit că astăzi este aniversarea actriţei care joacă rolul cumetrei care şi-a pierdut acul 🙂 : Olga Delia Mateescu  – La mulţi ani şi o viaţă plină de zâmbete!

Advertisements

2 thoughts on “La Masca – Acul Cumetrei Gurton

  1. Pingback: Recunosc, e simpla părere a unui spectator. | Teatrul Masca Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s