Susţin bloggeriţele triatloniste

echipa triathlon challenge

O parte din echipa de organizare @Triathlon Challenge 2010

Până acum vreo 2 ani nici măcar nu ştiam ce presupune un triatlon. Astăzi, are nenumărate semnificaţii pentru mine, iar atmosfera creată în jurul unui astfel de eveniment e inconfundabilă.Trebuie să recunosc că sunt doar un observator dibace sau, după caz, un voluntar dedicat organizării . Asta nu mă împiedică să admir şi să încurajez acest sport pe care îl practică oameni de toate vârstele, antrenați mai mult sau mai puţin. Satisfacţia de a trece finish-ul e cea mai mare.

Triatlonul de la Mamaia, Triathlon Challenge, a ajuns deja tradiţie, iar în a treia zi a lui septembrie va avea loc cea de-a treia ediţie. Povestea bloggerilor la triatlon a început anul trecut; şi a demarat foarte bine, cu o clasare remarcabilă a singurei echipe participante. M-am bucurat să-l cunosc şi să-l felicit pe Vlad Dulea, biciclistul ştafetei. Anul acesta trupa bloggerilor de la triatlon s-a mărit considerabil și vor concura 5 echipe în proba de ştafetă.

Aşa că, mă alătur şi eu trup si suflet online 🙂 galeriei bloggerilor și susţin echipa bloggeriţelor – Cumetrele 2.0 – Liliana Mercan, Elena Cîrîc şi Claudia Sofron. Deci, Cumetrelor să aveţi forţa şi determinarea necesară pentru a face o ștafetă cât mai bună.  Trebuie să le arătaţi că nici fetele nu sunt mai prejos 🙂 !

zona tranzit triatlon

Încurajări și energie la Mamaia

Motivele pentru care te alături unui astfel de scop nu sunt nici pe departe premiile, ci dorinţa de a populariza sportul de masă şi un eveniment atât de interesant (1). Iar fetele care fac parte din echipă sunt un motiv în plus pentru care să-mi declar oficial susţinerea (2). În cel de-al treilea rând, mă motivez pe mine însămi să ajung la următoarele ediţii membră cu drepturi depline a unei astfel de echipe şi nu doar a galeriei :). Până atunci mai am de bloggerit şi de antrenat…

Mult succes fetelor şi ne vedem la Mamaia!

Advertisements

7 thoughts on “Susţin bloggeriţele triatloniste

  1. Pingback: Galeria Bloggerilor la Triathlon Challenge Mamaia 2011Triathlon Challenge Mamaia

    • Voi o sa aratati inca o data fetelor, cat de importanta este si miscarea, nu doar online-ul :). Pana o sa facem echipa, macar la plimbari cu bicla o sa ne mai vedem. Succes, va tin pumnii!

  2. Pingback: Ai grijă ce-ţi doreşti :) - Elena Cîrîc

  3. Pingback: Cum a fost la TriChallenge Mamaia 2011 « Oana Flavia Sârbu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s