Bicicletele și fetele la apel…SkirtBike #2

Când un eveniment ajunge la reeditarea lui,  elementul la care trebuie să te gândeşti e să aibă plus-valoare faţă de cel anterior. Aşa s-a întâmplat şi la SkirtBike. Organizarea a fost ţinută sub control, plimbarea a fost supravegheată de Poliţie pe cea mai mare parte a traseului, iar fetele au răspuns prezent într-un număr mai mare decât la ediţia de anul trecut.

Foto Perfecte.ro

Sursa foto: Perfecte.ro

Marele deliciu al evenimentului au fost ţinutele asortate mai mult sau mai puţin cu bicicletele şi mulţimea flash-urilor de la aparatele din jurul nostru. M-am bucurat să văd multe fete venite chiar cu biciclete închiriate, multumiţă partenerilor evenimentului.  Sabina a avut o bicicletă de la Ciclissimo și s-a descurcat foarte bine cu ea, deci a fost mulțumită că a venit de la Câmpina pentru SkirtBike.  Aşadar, m-am plimbat în marea de fete alături de sora mea şi alte două prietene, Ioana şi Ancuţa și evident alături de bicicleta mea Giant pe care o îndrăgesc mult.

E deja clar faptul că e necesar să susţinem mijloacele de transport alternative şi că bicicletele ar trebui să fie respectate mai mult în trafic. SkirtBike e  şi o modalitate de a le încuraja pe fetele pe bicicletă să fie mai curajoase pe străzile Bucureştiului nebun şi un altfel de a le invita să fie mai cochete în fiecare zi.

În fine, important este că surorile de la VeloBello, Oana şi Andreea, au strâns în jurul lor o comunitate de fete pe care le susţin ( la SkirtBike #2 au fost peste 300), cărora le-au oferit o plimbare drăguță pe bulevardele capitalei, pe care le-au răsfăţat cu premii la tombolă şi cărora le-au dedicat o frumoasă după-amiază de duminică cu gust de limonadă.

Filmul de pe bicla.ro e reprezentativ pentru o imagine de ansamblu a evenimentului.

Ne vedem şi la următoarea ediţie, cu mult soare si poate cu o ninsoare de zâmbete 🙂 ! (ca să o completez pe Oana de la VeloBello )

Sursa foto: VeloBello

Advertisements

One thought on “Bicicletele și fetele la apel…SkirtBike #2

  1. Pingback: Poze de la SkirtBike « Velobello

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s