Confesiunile unei fete la volan

Se vorbește mult despre cât de stângace sunt uneori fetele/femeile la volan. Nu-mi doresc să le ridic vreo statuie prin acest articol, ba din contră am să încerc să expun lucrurile cât se poate  de normal. Mă enervează veșnica replică, atunci când o mașina merge mai încet:  ”Clar e femeie!”. Eu zic că sunt și femei care conduc chiar mai bine decât bărbații.

În cei câțiva ani de când conduc, mi-am dat seama ca sunt lucruri, mai exact drumuri, pe care nu știi să le faci bine decât dacă ai experiență. Ca și în viață. Și dacă nu le faci bine, s-ar putea să nu mai ai a doua șansă. Eu recunosc că nu am atâta tupeu în trafic pe cât ar trebui în București. Nici nu prea sunt de acord cu mersul excesiv cu fundul în mașina în capitala noastră europeană.

Motivul real pentru care scriu acest articol este faptul că am trăit o experiență care m-a făcut să înțeleg că oricât de bune soferițe am fi, sunt momente în care ai nevoie de un bărbat la volan. Și situația asta e atunci când rămâi cu mașina în drum, indiferent care ar fi defecțiunea ei. Deci da, trebuie sa recunosc că tot ce presupune partea tehnică a mașinii nu vorbește pe limba mea și nici nu cred că e cazul să mă privească vreodată în detaliu. Am învățat și eu precum copiii mici, cuvinte care de fapt nu prea știu ce înseamnă…am pronunțat propoziția ”Nu ține la relanti” în ziua aia mai des decât ”Bună, ce faci?” 🙂 .

Fetelor, ce e al lor, e al lor… ne putem pricepe și noi, dar eu zic să-i lăsăm mai bine pe băieți să rezolve problema și să uităm puțin de egalitate în toate, că nu vreau să mai împing mașina prea curând . Prietenii știu de ce 🙂 .

Sursa foto

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s