Găzduirea blogului

O problemă lung dezbătută în cercurile de blogări este cumpărarea unui domeniu şi ulterior găzduirea. Merită? Când şi cum trebuie făcută? Cui să ne adresăm? Ce aspecte trebuie să avem în vedere atunci când trecem de la blogspot, wordpress &co la următorul nivel? De ce să facem asta?

De când am înţeles importanţa blogului (ca o parte dintr-un sistem mai amplu, în care vrei sa-ţi faci simţită prezenţa şi în mediul online) am încercat să aflu mai multe despre SEO, despre cât costă cumpărarea unui domeniu şi nu în ultimul rând despre hostingul pe care îl alegem.

Am aflat despre oferta Top Level Hosting care oferă numeroase servicii, printre care şi găzduire web. Acum că e criză, trebuie luate în calcul ofertele astfel încât să găsim varianta cea mai bună şi mai ales cea mai potrivită (şi nu doar din punct de vedere financiar – se validează şi aici regula nu tot ce este cel mai ieftin e şi cel mai bun). Preţurile de găzduire încep la TLH de la 48 lei pe an pentru bloguri şi oferă o testare prealabilă gratuită de 10 zile.

Să alegem bunul cel mai mare…nu ca în politică – răul cel mai mic 🙂

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s